Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

3D Virtuálna prehliadka TU.
https://my.matterport.com/show/?m=JPYFZacXgd3

Video prehliadka TU.

https://youtu.be/suH_PpONzls?si=Y0A-_AwehsI2BKo_

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS Vám ponúkame na predaj starší rodinný dom v obci Horná Súča. Dom sa nachádza na rovinatom a slnečnom pozemku o celkovej rozlohe 1066 m2, v tichej časti obce. Jedná sa o čiastočne podpivničený objekt, prízemie domu tvoria 3 obytné miestnosti, kuchyňa, komora, kúpeľňa. V podkroví je manzarda. Úžitková plocha domu je 100 m2. Napojený je na rozvody el.energie a vody. Plyn a kanalizácia sú na pozemku. Na pozemku sa nachádza ešte garáž a hospodárska budova. 

Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 100€ a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Cena sa už nenavyšuje ako u konkurenčných realitných kancelárií !!!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1066 m2
Úžitková plocha:
100 m2
Zastavaná plocha:
100 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
3
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Dielňa:
áno
Celková plocha:
100 m2

Virtuálna prehliadka

 

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti